Általános információk

SZERVEZŐ BIZOTTSÁG

Kongresszus elnöke: 
Dr. Somogyi Rita 

Szervező Bizottság:
Dr. Somogyi Rita
Dr. Nagy Gyöngyi 
Horváthné Pendli Bernadett
Szekérné Simon Ottilia
Simon Noémi

ELÉRHETŐSÉG /KAPCSOLAT:

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház, Radiológia és Izotópdiagnosztika
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi utca 1. 

Tel: 06/92-507-500/1436

Email:  konferencia@lelekimre.hu
kapcsolat@lelekimre.hu

Online regisztráció:
www.lelekimre.hu

 

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Korai regisztráció  (2024.03.08-ig)

Késői regisztráció (2024.04.15-ig)

MRT tagok , támogató cégképviselők  

65.000 Ft

75.000 Ft 

Radiológus rezidensek, MRAE szakdolgozók

50.000 Ft 

60.000 Ft

Nem MRT tagok

73.000 Ft

80.000 Ft

Kísérő

50.000 Ft

60.000 Ft

 

A részvételi díj magában foglalja a konferencia teljes időtartama alatt a tudományos programokon való részvételt, a kávészüneteket, és a pénteki vacsora felárát. A csütörtöki és pénteki vacsora a szállodai félpanziós ellátás keretében biztosított. Kisérők számára a tudományos programhoz kötődő kreditpont elszámolás nem lehetséges.

További étkezések (csütörtöki és szombati ebéd, illetve a nem szállóvendégeknek a csütörtök és péntek esti vacsorák) különdíj megfizetése ellenében igényelhetők.

Napidíj:

30.000 Ft/nap

 

Tartalmazza aznapi tudományos programon való részvételt, és a kávészünetekben fogyasztott frissítőket. Napidíj esetén az étkezések különdíj megfizetése ellenében igényelhetőek. 

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

SZÁLLÁS:

Park Inn by Radisson Hotel, Zalakaros ****

1 ágyas elhelyezés:

42.000 Ft/fő/éj   + IFA/fő/éj

2 ágyas elhelyezés: 

27.500 Ft/fő/éj   + IFA/fő/éj

 

A szállodai elhelyezés foglalása a fenti árakon csak a konferenciára történő jelentkezéssel lehetséges. A szállás díja magában foglalja a félpanziós ellátást és a szállodával összeköttetésben lévő Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő használatát.

 

LEMONDÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A regisztráció során ellenőrzésre kerül a befizetés, az MRT és MRAE tagság érvényessége. A befizetés nélkül a regisztráció érvénytelen. A regisztráció, szállás költségeit a számlán megjelölt időpontig szükséges kiegyenlíteni. 

Ha költségeit részben vagy egészében munkahelye vagy szponzor cég fizeti, kérjük ezt pontosan jelezze a jelentkezési lapon. 

A szálloda 60 napos lemondási határideje miatt a szálláslehetőséget biztosan csak március 8-ig tudjuk biztosítani, 2024. március 9-t követően szállás foglalást csak a szállodai szabad szobák megléte esetén tudjuk biztosítani, melyről 48 órán belül visszajelzést küldünk. 

Módosítás és lemondás költségmentesen a szállásdíj esetében március 7-ig, regisztrációs költségekre vonatkozóan április 15-ig lehetséges, ezen időpontokon túl a lemondási feltételek alapján lehetséges. Lemondást csak írásban fogadunk el. 

Információk