Általános információk

SZERVEZŐ BIZOTTSÁG

Kongresszus elnöke:
Dr. Somogyi Rita

Szervező Bizottság:
Dr. Somogyi Rita
Dr. Nagy Gyöngyi
Horváthné Pendli Bernadett
Szekérné Simon Ottilia
Szabó Katalin

ELÉRHETŐSÉG /KAPCSOLAT:
Zala Megyei Szent Rafael Kórház, Radiológia és Izotópdiagnosztika
8900 Zalaegerszeg , Zrínyi utca 1.

Tel:
06/92-507-500/1436

Email:
konferencia@lelekimre.hu

Online regisztráció:
www.lelekimre.hu

RÉSZVÉTELI DÍJAK Regisztráció
(2022.02.28-ig)
Késői regisztráció
(2022.04.15-ig)
MRT és MRAE tagok 42.000 Ft 45.000 Ft
Radiológus rezidensek és szakorvos jelöltek 35.000 Ft 38.000 Ft
Nem MRT tagok 45.000 Ft 48.000 Ft
Kísérő 35.000 Ft 38.000 Ft

A részvételi díj magában foglalja a konferencia teljes időtartama alatt a tudományos és társasági programokon való részvételt, a kávészüneteket, és a pénteki gálavacsora felárát. A csütörtöki és pénteki vacsora a szállodai félpanziós ellátás keretében biztosított.

További étkezések (ebédek, illetve a nem szállóvendégeknek a csütörtök és péntek esti vacsorák) különdíj megfizetése ellenében igényelhetők.

A rendezvény helyszínéül szolgáló szálloda 60 napos lemondási határideje miatt, késői regisztráció esetén a szállásfoglalás nem garantált, a szálloda szabad kapacitásától függ, melyet a regisztrációs igény beérkezését követően 48 órán belül visszajelzünk.

Napidíj: 20.000 Ft/nap

Tartalmazza aznapi tudományos programon való részvételt és a kávészünetekben fogyasztott frissítőket. Napidíj esetén az étkezések különdíj megfizetése ellenében igényelhetőek.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

SZÁLLÁS:

Park Inn by Radisson Hotel, Zalakaros ****

1 ágyas elhelyezés: 29.400 Ft/fő/éj + IFA/fő/éj
2 ágyas elhelyezés: 18.500 Ft/fő/éj + IFA/fő/éj

A szállodai elhelyezés foglalása a fenti árakon csak szervező bizottságon keresztül , a konferenciára történő regisztráció útján lehetséges. A szállás díja magában foglalja a félpanziós ellátást és a szállodával összeköttetésben lévő Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő használatát.

LEMONDÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A regisztráció során ellenőrzésre kerül a befizetés, az MRT és MRAE tagság érvényessége. A befizetés nélkül a regisztráció érvénytelen. A regisztráció, szállás költségeit a számlán megjelölt időpontig szükséges kiegyenlíteni.

Ha költségeit részben vagy egészében munkahelye vagy szponzor cég fizeti, kérjük ezt pontosan jelezze a jelentkezési lapon, továbbá igazolja költségvállaló cégszerű aláírásával a támogatást a szervező bizottság felé.

A szálloda 60 napos lemondási határideje miatt a szálláslehetőséget biztosan csak február 28-ig tudjuk garantálni, 2022. március 1.-t követően szállás foglalást csak a szállodai szabad szobák megléte esetén tudjuk biztosítani, melyről 48 órán belül visszajelzést küldünk.

Módosítás és lemondás költségmentesen a szállásdíj esetében február 28-ig, regisztrációs költségekre vonatkozóan április 15-ig lehetséges, ezen időpontokon túl a lemondási feltételek alapján lehetséges.

Amennyiben a Covid-19 járvány miatt bármilyen korlátozás kerül bevezetésre, amely ellehetetleníti a rendezvény megtartását, abban az esetben a befizetett részvételi díjakat visszatérítjük.

Információk